۱۳ مهر ۱۴۰۵، ۱۲:۴۵

۱۱۰ انشعاب غیرمجاز برق در آذربایجان‌ غربی شناسایی شد

۱۱۰ انشعاب غیرمجاز برق در آذربایجان‌ غربی شناسایی شد

ارومیه - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌ غربی از شناسایی و جمع‌آوری ۱۱۰ انشعاب غیرمجاز برق در استان طی اجرای بیست‌ وهشتمین طرح «مهتاب» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، طاهر کیامهر در این زمینه اظهار کرد: شناسایی و جمع‌آوری شد و در این فرآیند ۳۲ مورد خسارت وارده ناشی از انشعاب‌های غیرمجاز نیز احصا شد.

وی افزود: میزان انرژی احصاشده مربوط به این انشعاب‌ها ۴۶۳ مگاوات ساعت بوده و در مجموع ۵۹۵ متر کابل غیرمجاز نیز از شبکه جمع‌آوری شده است.

کیامهر ادامه داد: همچنین در این طرح، ۳۳ مورد انشعاب غیر دائم به متقاضیان واگذار و ۷۱ دستگاه کنتور معیوب نیز تعویض شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌ غربی با اشاره به اقدامات انجام‌ شده برای ساماندهی وضعیت اندازه‌گیری مصرف برق، گفت: در مجموع ۲۰۲ دستگاه کنتور جدید نیز در چارچوب این طرح نصب شده است.

وی با تاکید بر ضرورت مقابله با استفاده غیرمجاز از شبکه برق، خاطرنشان کرد: انشعاب‌های غیرمجاز علاوه بر ایجاد خسارت به شبکه و افزایش تلفات، می‌توانند موجب اختلال در تامین برق مشترکان و افزایش بار شبکه شوند؛ از این رو شناسایی و جمع‌آوری این انشعاب‌ها در کنار اصلاح تجهیزات اندازه‌ گیری، بخشی از اقدامات شرکت برای مدیریت مصرف و بهره‌برداری بهینه از شبکه است.

کد مطلب 6968519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha